Community: met anderen uitwisselen over DoenDenkenDelen

We hopen met DoenDenkenDelen een beweging op gang te brengen. Professionals die van deze manier van werken een gewoonte maken. Tijdens het werken aan de oefeningen zul je zien dat je eigen netwerk krachtiger wordt. En dat deze groeit rondom de thema’s waar jij je in verdiept en mee bezig houdt.

Wellicht heb je ook behoefte om met anderen uit te wisselen over ‘het doen van DoenDenkenDelen’. Die mogelijkheid faciliteren we graag. Al is het maar omdat wij het heel leuk en waardevol vinden om met jullie uit te wisselen. Voor ons is DoenDenkenDelen ook een continu leerproces, waarin we steeds nieuwe aanpakken, manieren en inzichten opdoen.

 

Hoe vinden we elkaar?

We hebben een LinkedIn groep. Daarin kun je in enige beslotenheid ervaringen uitwisselen, vragen stellen, tips delen. En we gebruiken op twitter de #DDDchat om elkaar te vinden. We hopen je online tegen te komen!

Zandbakdagen 31 augustus en 1 september

Op donderdag om 10.30 en op vrijdag om 9.00 uur verzorgen Joke en Sibrenne een DDD-aftrap. Ben jij erbij? Je hoort meer over DoenDenkenDelen en wat het je kan opleveren. Je maakt kennis met drie strategieën en je kiest er in. Daar maak je gelijk een start mee. Zodat je gedurende de zandbakdag(en) kans maakt op het winnen van de DDD-Bingo!

  • Een handige link voor tijdens de workshop is deze: verken jouw online leerstrategie.
  • We zullen gebruik maken van #bdz17 op Twitter om een start te maken met DoenDenkenDelen.
  • En hier vind je de prezi die we gebruiken om drie deelstrategieen aan je uit te leggen: