Het koplopers-traject

De vragen waar organisaties in onze turbulente tijd mee worstelen gaan vaak over snelheid maken in het delen en ontwikkelen van kennis. Kennis die nodig is om in je werk relevant te blijven voor (interne) klanten, nieuwe producten op de markt te brengen of het vakmanschap in je organisatie naar een hoger plan te tillen. 

Werken en innoveren krijgen een nieuwe betekenis door digitale vooruitgang. Zijn persoonlijke en sociale netweken de toekomst voor het werken aan complexe vraagstuken? Hoe ontwikkelen professionals dan het vermogen om de kennis en vaardigheden in die netwerken te gebruiken in hun dagelijkse werkpraktijk? En hoe ontwikkel je actief je eigen vermogens en vaardigheden om actief te zijn in die netwerken?

Heb jij behoefte aan meer innovatiekracht in de organisatie? Wil je jouw organisatie of team meer toekomstgericht laten werken? Vraag je je af hoe iedereen steeds beter kan worden in zijn werk? En geloof jij ook dat sociale netwerken en knowmadische vaardigheden hierbij een krachtige schakel zijn? Doe dan mee aan het Koploperstraject. In de flyer hieronder kun je er alles over lezen. We starten april 2020. Interesse? Neem dan contact met ons op!